Welkom op elektriciteit.vrijplaats.be

➮ terug naar:  Forum Vragen

Inschrijven op dit forum.

Ga naar homepage vrijplaats elektriciteit  en klik op deelnemen-inschrijven digitaal forum.
Het forum is niet openbaar zichtbaar: inschrijven is noodzakelijk. Na het ontvangen van de login en je eerste stappen op het forum vragen we je een vrije bijdrage over te maken van minimum 1€ om onze werking mee mogelijk te maken.

 

Wat biedt dit forum?

  • Een groeiend aantal puzzelstukken van het complete plaatje van de spelers, de ontwikkelingen en de eigenschappen van ons elektriciteits-landschap.
  • De mogelijkheid om jouw eigen vragen voor te leggen aan een gemeenschap van deelnemers met zeer uiteenlopende interesse en expertise.
  • Een ruimte om gesprekken ten gronde te voeren over mogelijkheden en opties in de elektriciteit- en energievoorziening.
  • Een netwerk en een veilige ruimte om de connecties die ontstonden tijdens de inspiratiedag te verdiepen en uit te breiden, rond een voorziening die ons allen aangaat.

Waar leidt het naartoe?

Als resultaat zien wij:

  • een ongeziene kaart van het electriciteitslandschap met o.m. een beter zicht op patronen, mogelijke transitie-paden en een schat aan informatie en links.
  • een aantal activerende vragen: nieuwe onderzoeksvragen, beleidsvragen én persoonlijke vragen, die een kwalitiatieve impact kunnen hebben op nieuwe ontwikkelingen en keuzes in de electriciteitssector
  • er onstaan nieuwe connecties, mogelijk ook nieuwe initiatieven en actie-onderzoek.

Na verloop van 6 maanden wordt het project afgesloten met een nieuwe ontmoetings- en studiedag en het openbaar beschikbaar maken van (geautoriseerde) info en mogelijke samenvattingen.
Wat er verder ontstaat laten we open. We spelen zelf wel met het idee om het proces en de informatie te gaan  verwerken in boekvorm/ multimediale uitgave en we zouden een manier willen vinden waarbij de ‘community’ van bijdragers ook gewaardeerd kan worden.

➮ Spelregels van het forum.